Skip to content Skip to footer
I want to tell you

UKK

Helsinki Beatles Weekend järjestetään neljänne kerran 5.-6.4.2023. Kuusi uskomattoman upeaa esiintyjää nousee lavalle ja tunnelma on jällen katossa. Neljä upeaa konserttia kahden päivän aikana ei jätä yhtään Beatles-fania ketään kylmäksi.Helsinki Beatles Weekendissä on mukana myös ilmaista ohjelmaa, jotta ihan jokainen pääsee nauttimaan Beatlesistä.

Katso koko ohjelma
Helsinki Beatles Weekend  2024 järjestetään Original Sokos Hotel Presidentissä, yöpyminen on erityisen kätevää, sillä voit nauttia tapahtumasta täysin huolettomasti, kun majoitus on samassa paikassa. Tämä lisää mukavuutta ja mahdollistaa vaivattoman siirtymisen tapahtumasta omaan huoneeseen.

Lue lisää majoituksesta
Lipun festivaaleille voit ostaa tältä sivulta verkkokaupastamme.Maksutapoina meillä on kaikki yleisimmät pankkipainikkeet, kortit, mobiilimaksu ja lasku.Oston jälkeen pdf-lippu toimitetaan sähköpostiisi.Emme peri käsittely- tai toimituskuluja.

Liput

Pääsylippuja saa myös ovelta jos niitä on jäljellä. Suosittelemme kuitenkin lipun ostamista ennakkoon.

Tapahtuma järjestetään Hotelli Presidentin Forumissa, eli alakerran vanhassa yökerhossa. Tapahtumapaikalla on hyvin istumapaikkoja sekä tanssilattia, joten tilaisuudesta voi nauttia sekä istuen, että tanssien.

Koko Hotelli Presidentti on anniskelualuetta, eli alkoholijuomia saa nauttia tapahtumapaikalla.

Tapahtumapaikalla on myös tuotemyyntiä joten teeman mukaisia tuotteita saa ostaa kotiin viemisiksi.

Bistro Manu sijaitsee Hotelli Presidentin toisessa kerroksessa. Ennen tapahtuman alkua (ennen klo 19) molempina päivinä on varattu hyvää aikaa ruokailuun. Bistro Manuun suosittelemme pöytävarausta.

Hotelli Presidentin Pub Adjutantti aukeaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Sinne voi tulla nauttimaan hyvästä tunnelmasta jo hyvissä ajoin. Itse salin ovet aukeavat vasta noin puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.

0
0