Skip to content Skip to footer
It's only love

Festivaaliohjelma

Suomen suurin Beatles-tapahtuma Helsinki Beatles Weekend järjestetään jo neljännen kerran 5.-6.4.2024. Tapahtumapaikka on vaihtunut ja vuonna 2024 festivaali järjestetään Original Sokos Hotel Presidentissä, joka tarjoaa tapahtumalle upeat puitteet, sekä majoituksen saman katon alla.

Viikonlopun aikana lavalle nousee kuusi maailmanluokan Beatles-tribuuttia. Tästä kattauksesta löytyy jokaiselle varmasti oma suosikki. Kaikki liput ovat varmasti rahan arvoisia, mutta erityisesti tänä vuonna VIP-lipun haltijat viettävät kissanpäiviä. Miltä kuulostaa oma VIP-baari? Päivää ennen festivaalia järjestään jo klassikon asemaan noussun kaikille ilmainen Beatles-messu. 

Lämpimästi tervetuloa. 

Enemmän Beatlesiä – Enemmän Rakkautta

Torstai

4.4.2024

Helsinki Beatles Weekend ottaa varaslähdön torstaina jo neljättä kertaa järjestettävän Beatles-messun merkeissä.

18:00

Beatles-messu

Supersuosittu Beatles-messu järjestetään nyt neljättä kertaa Kallion Kirkossa. Kyseessä on jumalanpalvelus, jossa virret on korvattu Beatles-kappaleilla, joita esittävät Helsinki Beatles Weekendistä tutut artistit. Yleisö saa tietenkin laulaa mukana ja sanat löytyvät paikalla jaettavasta käsiohjelmasta.

Perjantai

5.4.2024

A Day in the Life -konsertti

Perjantaina 5.4 Hotelli Presidentti täyttyy harmonikan iloisesta soinnista ja kitaran sävelistä, kun suomalaiset Beatles-fanit saavat todellisen makupalan: Ikonisia Beatles-säveliä Harmonikkatwistillä. Elina Ukkosen, Elias Ukkosen ja Mika Suomisen ainutlaatuinen trio lumoaa yleisön taitavalla harmonikan soitolla ja monipuolisella musiikkiosaamisella. Koko sali nauttii, kun tutut Beatlesin sävelet saavat uuden elämän tämän lahjakkaan trion tulkinnassa. Yhdistelmä harmonikkaa, kitaraa ja pianoa loihtii unohtumattoman musiikillisen matkan, joka kietoo saarivaltakunnan kuulut sävelet sulavasti suomalaisuuden ytimeen.

Mutta odota, hauskanpito jatkuu, ja saapuu lavalle Kinnusen perheen bändi, The Lonely Hearts Club Band, jonka Beatlesin musiikki sytytti jo vuonna 2012. Juha, Roosa, Veeti ja Kasperi luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka yhdistää perheen harmonian ja Beatlesin legendaariset biisit. Yleisö tempautuu mukaan tähän musiikilliseen matkaan, jossa Beatles-kappaleiden sävelet kietoutuvat yhteen saumattomasti. Bändi ei ole vain yhtye, vaan perhe, ja tässä konsertissa he jakavat rakkauden musiikkiin ja Beatlesin perintöön kaikkien kuulijoiden kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki! Viimeisenä lavalle astuu The Seatbelts, yksi Suomen kuumimmista Beatles-tribuuttibändeistä. Väinö Honkanen, Severi Häyhä ja Onni Rajaniemi tuovat mukanaan valtavan määrän energiaa, intohimoa ja huumoria. Yleisö nauttii ja taputtaa mukana, kun he esittävät omia tulkintojaan rakastetuista Beatles-kappaleista. Väinön intohimo Beatles-musiikkia kohtaan, Severin lavakarisma ja Onnin monipuolinen osaaminen tekevät The Seatbeltsin esityksestä unohtumattoman.

Yhdessä The Beatles Goes Accordeon, Lonely Hearts Club Band ja The Seatbelts luovat konsertin, joka ei ole vain musiikkia, vaan elämys. Tule mukaan!

15:00

Etkot

Virittäydy tunnelmaan Helsinki Beatles Weekendin Virallisilla Etkoilla Pub Adjutantissa.

19:00

Beatles Goes Accordion

Suomen pelimannimestari Elina Ukkonen ja kultaisen harmonikan voittaja Elias Ukkonen yhdistävät voimansa musiikin moniottelijan, Mika Suomisen kanssa tarjotakseen unohtumattoman tulkinnan ikonisista Beatles-sävelmistä.

Väliaika
20:30

The Lonely Hearts Club Band

Kinnusen perheen bändi, The Lonely Hearts Club Band, perustettiin jo vuonna 2012. Yhtye on soittanut aiemmin esim. Jussi Raittisen ja Jay Goeppnerin taustalla mutta pääsee nyt itse parrasvaloihin.

Väliaika
20:30

The Seatbelts

The Seatbelts on yksi tämän hetken kuumimpia Beatles-tribuuttiyhtyeitä Suomessa. Yhtye tuli tunnetuksi Helsinki Beatles Weekendin järjestämästä bändikisasta, jonka he voittivat.

Lauantai

6.4.2024

Twist and Shout -konsertti

Lauantaina 6.4 Twist and Shout -konsertissa Hotelli Presidentissä yleisö pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta musiikillisesta matkasta, kun kolme huippuesiintyjää valloittavat lavan ja tuovat Beatles-musiikin unohtumattomalla tavalla yhteen.

Illan käynnistää sopraano Milla Mäkinen, musiikin maisteri Sibelius Akatemiasta ja barokkimusiikin erikoisosaaja. Laulaja-kitaristina Milla on kulkenut jo yli viidentoista vuoden ajan brasilialaisen musiikin poluilla, ja Twist and Shout -konsertissa hän tarjoilee yleisölle ikimuistoisen Beatlesin-naiset esityksen. Milla Mäkisen karisma ja musiikillinen lahjakkuus ovat jo valloittaneet yleisön sydämet niin Beatles-messussa kuin Beatles-risteilylläkin.

Seuraavaksi lavalle astuu Tinos, vuonna 1965 perustettu legendaarinen bändi, jonka sai inspiraatiota aikansa suurimmista musiikkitähdistä, kuten The Beatlesista ja The Rolling Stonesista. Tinos on jo 60-luvulla saanut suosiota erityisesti Länsi-Uudellamaalla koulubileissä ja tanssipaikoilla. Viime vuosina bändi on kiertänyt ahkerasti Beatles tapahtumia ympäri Eurooppaa. Vuoden 2024 Twist and Shout -konsertissa he jatkavat tämän musiikillisen perinteen kunnioittamista. Kari, Jussi, Janne ja Hate muodostavat nykyisen Tinos-kokoonpanon ja tarjoavat yleisölle melodista, tanssittavaa ja moniäänisesti laulettua pop-rokkia ja rock’n rollia aidossa 60-luvun hengessä.

Kruununa illalle lavalle nousee Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, kiistatta yksi maailman parhaista Beatles-tribuuttiyhtyeistä. Tämä kansainvälisestikin mainetta niittänyt ryhmä taitaa Beatlesiltä biisin kuin biisin. Ovathan he vuoden 2024 jälkeen esittäneet jokaisen Beatles albumin alusta loppuun. Yhtye kuljettaa kuulijat aikamatkalle legendaarisen Liverpoolilais-yhtyeen varhaisvuosista aina Abbey Roadin studioille. Konsertti on täynnä ilotulitusta suurimmista hiteistä harvinaisempiin helmiin, säilyttäen alkuperäiset asenteet ja soundit.

Yhdessä Milla Mäkisen, Tinos-yhtyeen ja Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin voimin Twist and Shout -konsertti tarjoilee yleisölle unohtumattoman musiikkielämyksen, joka yhdistää sukupolvia ja juhlistaa Beatlesin ikonista perintöä. Tule mukaan nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja Beatles-sävelten maailmasta!

14:30

VIP-tilaisuus

VIP-kokemus jonka taatusti muistat. Nauti juomia omassa baarissa, kerää tietoutta upeassa Seminaarissa ja nauti VIP tilaisuuden antimista.

17:00

Pubivisa

Testaa Beatles-tietoutesi hauskassa pubivisassa. Tietäjät tietää mutta arvaamallakin voi pärjätä.
19:00

Milla Mäkinen

Sopraano Milla Mäkinen on erikoistunut barokkimusiikkiin ja on tunnettu laulunopettajana ja esiintyjänä, erityisesti brasilialaisen musiikin parissa. Hänet tunnetaan Beatles-fanien keskuudessa niin yhteislaulun vetäjänä kuin upeasta Beatlesin naiset -esityksestään.

Väliaika
20:30

Tinos

Tinos kertää ahkerasti Eurooppaa ja saa varmasti tasnssijalan vipattamaan energisellä otteellaan.

Väliaika
22:00

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, yksi maailman parhaista Beatles-tribuuttibändeistä, lumoaa yleisön laajalla ohjelmistollaan, joka kattaa 60-luvun klassikot ja harvinaisuudet, tarjoten aikamatkan legendaarisen Liverpolilais-yhtyeen musiikilliseen maailmaan.

It's Only Love

Enemmän Beatlesiä - Enemmän Rakkautta

Ticket to ride

Kiiruhda ostamaan lippusi

suosituin

Tapahtumapassi

109 €
 • 2 konserttia 5.-6.4.2024
 • Kaulapassi
Osta lippu

Päiväpassi 5.4

69 €
 • Konserttia 5.4.2024
 • Kaulapassi
Osta lippu

Päiväpassi 6.4

69 €
 • Konserttia 6.4.2024
 • Kaulapassi
Osta lippu

VIP-passi

179 €
 • 2 konserttia 5.-6.4.2024
 • VIP-kaulapassi
 • VIP-baari
 • Väinö Honkasen yksityiskeikka
 • The Seatbelts -seminaari
 • Meet and Greet The Seatbelts
 • Kevyt lounasbuffet & cocktail
 • T-paita
Osta lippu
0
0